Persoonlijk contact levert u € 25,- op!

U kunt op verschillende wijze met ons contact opnemen of een gesprek aangaan.

  • Via de Whats app, 06- 36 16 53 57, tussen 10:00 uur en 20:00 uur
  • Via de E-mail (info@rdstogether.nl)
  • U komt naar ons toe (bezoeken op diverse locaties in het land)
  • Persoonlijk adviesgesprek bij u op de zaak* (bel 0299-795 312)

Om u te overtuigen van onze toegevoegde waarde willen wij u tegemoet komen met € 25,-* welkomst tegoed als u ons uitnodigt voor een kennismakingsgesprek om te kijken naar uw abonnementen.

Onze unieke werkmethode en samenstelling van de beste vakspecialisten optimaliseren uw organisatie voor de beste prijs op zowel vaste telefonie, mobiele telefonie, dataverbindingen en uw ICT in de Cloud. Gemiddelde besparing voor een MKB bedrijf ligt op 50% per jaar! Dat is het doel van RDS Together.

Onze passie is het juiste abonnement, provider en hardware te vinden die het perfect aansluit bij uw bedrijfsprocessen. Wij willen dat u de hoogste service en kwaliteit krijgt wat de markt te bieden heeft voor een scherpe prijs en een ICT- omgeving die meegroeit met uw bedrijf.

Als medeondernemer begrijpen wij dat u een volle agenda heeft en dat de telefonie vaak een ondergeschoven kindje is. Maar niet bereikbaar zijn kan zelfs faillissement betekenen. We kijken samen in hoeverre wij u mogen ontzorgen. Zie ons als uw eigen telecommanager, personeelslid of gewoon als dedicated leverancier. Together staan we sterk.

Op de afbeeldingen ziet u ons hoofdkwartier. Hier worden de processen bewaakt en beheert.

Een kennismakingsgesprek bij u op de zaak met onze adviseur zal u een ander beeld geven dan dat u gewend bent en helpen deze ondoorzich-tige markt beter te begrijpen. Wat brengt 2018 u allemaal, wat gaat er met KPN gebeuren?

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u loyaal bent aan uw leveranciers en willen u belonen als u ons een kans geeft. Het kost slechts een uur van uw tijd.
Als u ons de kans geeft u te adviseren en wij mogen u servicen, dan belonen wij u met een extra besparing van € 25,-*. Bel direct: 0299 795 312 voor een afspraak!

*Onze vakspecialist geeft u inzicht in zaken. Waarin kunt u besparen, wat laat u liggen. Hoe zijn de vergoedingen opgebouwd? RDS Together geeft advies op alle communicatiegebieden. Van nieuwe smartphone accu tot en met uw totale kantoor in de Cloud, inclusief maatwerk-software met 24/7 helpdesk. Als u ons vertrouwd en wij mogen uw abonnement verlengen dan gaan wij door het vuur voor u. U gaat maandelijks besparen maar ontvangt deze € 25,- welkomstegoed nog erbij. Voor het vertrouwen. Voor uw loyaliteit. Deze actie geldt vanaf twee of meer mobiele aansluitingen en voor vijf of meer vaste aansluitingen of een combinatie hiervan.
RDS Together staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Purmerend. KvK nummer: 58264353
Transparantie, eerlijkheid en scherpe tarieven
• RDS Together heeft als missie de klant te begeleiden in deze ondoorzichtige wereld.
• Klanten met 1 abonnement worden door RDS Together niet vergeten. Onze kracht gaat tot 200 aansluitingen.
• Transparantie, eerlijkheid en scherpe tarieven, dat is wat u krijgt bij RDS Together.