GAPPY

Nieuwste rage, die alle records* verbreekt! What’s App ons direct voor een testrit! 06-36 16 53 57

Onbeperkt rijden voor € 1,- per dag!

Heb je onze GAPPY elektrische auto-scootermobiel voorbij zien rijden? Hij is er met én zonder rijbewijs.

Het is de Nederlandse MOVE Vigorous 1500 II G-Line,  het snelste en veiligste 2-persoons vervoersmiddel voor woon-werkverkeer, bezorging of de dagelijkse rit naar de middelbare school aller tijden!

Ons voertuig vervangt de (2e) auto, scooter, brommobiel, scootmobiel, fiets, snorfiets en openbaar vervoer. (geschikt voor 35km regio omtrek)

Onbeperkt rijden kost slechts 1 Euro per dag stroom! (gewoon in het eigen stopcontact op te laden, 230V)

Het onderhoud is nihil, maar als je het prettig vindt is dit af te kopen kan dit tevens voor 1 Euro per dag. (o.b.v. 8000km)

Accu’s hoeft u niet te leasen, wij verzorgen deze gewoon met garantie. (wil je deze ook met levenslange garantie dan kost dit ook 1 Euro per dag)

Het voertuig is origineel en exclusief, wij ontwikkelen hem zelf en hebben onze eigen ingenieurs. Hij heeft een Engelse motor, Belgische accu’s, italiaans onderstel, kortom al het beste van de wereld in 1 product. Welkome bij de G-Line (Gappy editie)

 

In het kort:

Wat kost het voertuig?

1 Euro per dag stroom (o.b.v. 360km per dag)

1 Euro per dag onderhoud (o.b.v. 8000km)

1 Euro per dag levenslange accu garantie

5 Euro per dag (als je een financiering zou nemen met 3 jaar looptijd)

€ 300,- korting op het communicatiepakket (iPhone met 3 jaar Gappy garantie, carkit, houder, abonnementsverlaging)

 

€ 4780,- ex. BTW (S-lineals u hem in 1 x wilt aanschaffen)

€ 5500,- ex. BTW

U ontvangt Extra korting bij inruil auto!

 

Actieradius in de praktijk:

150 km bij 33km/h (gemiddelde snelheid stad is 26 km/h)

120km bij 42km/h (combinatie buitenweg-stadsverkeer)

100 km bij 45 km/h (constant buitenweg)

80 km bij minus 10 graden Celsius

De uitvoering zonder rijbewijs noemen we de  ‘Innercity’ van 110cm breed topsnelheid 40 Km/h (Voertuigcategorie L2e)

Te verzekeren als scootmobiel (16 jaar)

De uitvoering met rijbewijs is de normale van 112cm breed met een topsnelheid van 45 Km/h (Voertuigcategorie L2e)

Te verzekeren als scooter (16 jaar)

 

INFO@GAPPY.NL

*Records worden verbroken:

Van Prinsengracht Amsterdam naar Utrecht centrum in 30 minuten ongeacht tijdstip! Zonder helm, lekker warm en met volledige privacy!

Daag ons uit en wij gaan de weddenschap aan!

 

Waarom kiezen mensen voor een Gappy:

Geen parkeerkosten

Geen wegenbelasting

Geen bijtelling

Geen brandstof

Geen rijbewijs (als u de Vigorous 1500 II Innercity G-Line kiest, topsnelheid 40km/h)

Weinig afschrijving (hoge restwaarde)

100% op de zaak afteschrijven, actuele KIA en MIA korting op te vragen bij uw boekhouder

In de bezorgingsbranche is gebleken dat er minder ongelukken worden gemaakt, minder verloop van personeel, minder zieken, meer respect op de weg, betere reclame op het voertuig omdat de attentiewaarde een advertentie uit de krant overstijgt.

Een aantal bezorgdiensten maken gebruik van de cargo uitvoering waarbij de achterbank vervangen is voor een pizza box houder. (meerprijs € 300,-)

De standaard uitrusting van de trike is al zeer compleet te noemen;

Climate controle
Bluetooth sound system
vloerbedekking
hemelbekleding
achteruitrijcamera

elektrische ramen

wiswas installatie

 

Tevens hebben wij diverse opties waaronder:

Alarm installatie (€299,-)

GPS met track & trace (u doet meer bezorgingen op een avond, strakkere planning te volgen op de app)

Zonneband (u ziet wel de stoplichten maar heeft geen last van de zon)

Carkit (Parrot, € 139,- inclusief inbouw, bij de G-Line (Gappy) inbegrepen

Smartphonehouder ( € 29,- inclusief inbouw, bij de G-Line (Gappy) inbegrepen

Smartphone (iPhone met 3 jaar Gappy garantie basis model, bij de G-Line inbegrepen, ander merk mogelijk)

——————————————————————————————————————————-

Wie zijn wij?

Welkom  in de wereld van bereikbaarheid zoals RDS Together deze beleeft!

Het team van RDS Together optimaliseert uw bereikbaarheid op zowel communicatie (1) als mobiliteitsgebied(2).

Gappy is bedacht door eigenaar Rob de Swart en wanneer een product of dienst de naam Gappy krijgt geniet deze van drie jaar garantie, zekerheid en ondersteuning, kortom, de gebruiker wordt totaal ontzorgt met een Gappy!

Milieu

Mag u volgend jaar de stad nog in? Wat betekenen de milieuzones voor u? Smog in Arnhem, Leiden, Eindhoven, Amersfoort etc. Geen diesels en zelfs geen benzinevoertuigen meer. RDS Together heeft voor u de oplossing:

Bereikbaar thuis, op kantoor en onderweg. Social media, contact met de familie, E-mail, iedereen zijn eigen prioriteit en niemand kan eigenlijk meer zonder, het is de eerste levensbehoefte geworden.

Wat kost uw telefonie en wagenpark u eigenlijk per jaar? Gaat u efficiënt naar uw werk? Hoeveel tijd bent u kwijt in de file? Deelt u een auto samen? Ervaart u uw privacy in het openbaar vervoer en hoe veilig bent u nog op de fiets? Hoe vaak per dag wordt een iPad, laptop of smartphone geroofd? Heeft u enig idee?

Hoe pakt RDS Together bovenstaande bereikbaarheidsvraagstukken aan?

Wij kiezen de beste kwaliteitsproducten uit de markt en voegen daar extra ingrediënten aan toe zodat u nóg meer gemak en veiligheid ervaart.

Wat AMG met Mercedes doet, doen wij met onze geselecteerde producten en services!

  1. Op gebied van communicatie geven wij onze klanten drie jaar garantie op producten en service. U wordt drie jaar in de watten gelegd en het bespaart u ook nog eens een boel! Voorbeeld: Drie jaar garantie op uw iPhone, drie maal per jaar abonnementsadvies en drie maal per jaar gratis complete telecomanalyse. U behoud eventueel uw eigen lopende abonnement en telefoonnummer. Deze service is uniek en kan u zomaar 50% besparen op uw telefonie en uw 100% ontzorgen.  Een gemiddelde besparing van € 300,- per 06-nummer is praktisch haalbaar.

 

2. Op gebied van Mobiliteit hebben wij de elektrische scooter van MOVE geselecteerd, de Vigorous 1500 II S-Line. Revolutionair te noemen.

De S-Line is al aardig compleet maar wij upgraden deze verder naar de G-Line met o.a. handsfree bellen, een iPhone en een abonnementsbesparing van gemiddeld € 10- per maand. U bespaart zo’n € 300,-.* De G-Line heeft als roepnaam ‘Gappy”.

Een Gappy geeft u vrijheid,  geen helm of gordelplicht,  geen parkeerkosten, wegenbelasting,  bijtelling en brandstof maar wel privacy en nog geen Euro stroom per 100km rijden! Hét vervoersmiddel van de toekomst nu verkrijgbaar! Droog, warm en milieuvriendelijk elektrisch rijden is voor iedereen toegankelijk!

U kunt de MOVE bij ons aanschaffen vanaf € 4780,- ex BTW. Al vanaf € 8,- per dag rijdt u onbeperkt aantal kilometers (All-in) in de regio. Gebruikt u hem om te bezorgen dan komt daar bezorgtoeslag bij van circa € 25,- per week. U krijgt levenslange accugarantie en onderhoud.

Wat maakt de Vigorous het verschil?

Reist u met de trein dan is het ongepast of te rumoerig om te kunnen bellen.
Hoe vaak staat u niet in de kou op het perron of bushalte te wachten.
Hoe vaak per dag worden iPads of laptops afgepakt, dat kunt u zich wellicht niet eens voorstellen.
Hoe fijn is het uw spullen veilig bij u te hebben. Hoe belangrijk is privacy voor u.
Kiest u voor Wi-Fi op de Gappy dan geniet u ook van GPS routetracking, muziekstreaming en bent u altijd bereikbaar, als u wilt.
Wordt Gappy toch gestolen, dan hebben wij hem zo teruggevonden. Rijden uw bezorgers ermee dan ziet u waar ze rijden en kunt u de planning hierop aanpassen. (abonnement € 6,- per maand)

Consumentenprijs S-Line € 5785,- incl. BTW; inclusief verwarming, bluetooth stereo
achteruitrijcamera en een actieradius van meer dan 100km. (meer dan 80km als het vriest)
Prijs voor bedrijven komt na belastingvoordeel zeer voordelig uit, kijk op de belastingsite voor uw korting. Altijd onder voorbehoud van wetswijzigingen.
Financiering v.a. € 136,- per maand.
Voorbeeld: Voor € 50,- per week geniet u van de trike inclusief accugarantie, verzekering, drie jaar lang. U kunt onderhoud afkopen voor € 19,-.(per 5000km)  Op deze wijze heeft u het voertuig ‘All in’ .

Wij van MOVE hebben het alleenrecht en bieden u dit 100% milieuvriendelijke voertuig aan inclusief veilige remmen en rolkooi. Electrische storingen zijn er praktisch niet. Niet alleen uw kinderen kunnen veilig vervoert worden maar uw pizza’s worden warm bezorgt bij uw klanten.

In de Gappy uitvoering (G-Line) kijken wij niet alleen naar het efficiënter inrichten van uw mobiliteitsomgeving maar ook naar uw communicatieomgeving. Uw totale bereikbaarheid wordt geoptimaliseerd!
De Z-line heeft onboard Wi-Fi en halveert uw wagenparkkosten.
De B-line is het eerste elektrische mobiele kantoor ter wereld en laat bijvoorbeeld stagiaires volledig meedraaien in het bedrijf maar kan een besparing opleveren van een ton per jaar voor bijvoorbeeld makelaars. Kijk ook op www.connexie.nl, augustus pagina 27.

Wilt u een proefrit maken in uw regio? Dat kan! Doordat de milieuzones worden aangescherpt volgende jaar verwachten wij dat er zo’n 3000 Gappy’s in de stad gaan rijden! Bel of App op 06-36 16 53 57 met ons rechtstreeks of mail naar gappymobiel@gmail.com voor meer informatie.

Wat is een Gappy?

 

Een Gappy is een product of service die aan je portemonnee denkt, minimaal 3 jaar lang. Kies je een Gappy dan kies je voor kwaliteit, er zorgeloos gebruik van te kunnen maken en optimaal te gaan besparen. Vaak voorziet een Gappy in de ‘eerste levensbehoefte’ in branches waar kennis voor nodig is.

RDS Together biedt op dit moment twee smaken aan:  Een Gappy elektrische scooter en een Gappy smartphone.
Beide drie jaar garantie, beide een verrijking voor uw leven. Beide te combineren zodat u op zowel uw mobiliteit als communicatie gaat besparen.

Een Gappy scooter is onze unieke elektrische trike van MOVE. (vanaf 16jaar, in 3 uitvoeringen, S, G en B-line)

RDSTogether en MOVE bv hebben de handen in één geslagen en bieden u onderstaande uitvoeringen van ons paradepaartje aan;

De Trike MOVE Vigorous S-Line is zeer kompleet te noemen en kost slechts € 5785,- inclusief BTW! (2 uur laden in uw stopcontact en u kunt al 80km rijden, warm en droog, zonder parkeerkosten. Maximale actieradius is 116km. Topsnelheid 45km/h.

De G-Line (Roepnaam: Gappy) heeft als extra een iPhone met 3 jaar garantie en een abonnementsbesparing van gemiddeld € 10,- per maand. De prijs ligt op € 9,- inclusief BTW. Tip:Vraag de belastingdienst naar uw milieu korting.

De Trike MOVE Vigorous B-Line (Business Line) wordt helemaal naar uw wens ingericht. De mogelijkheden vindt u op de ‘mobiel kantoor elektrisch’ pagina. Deze 100% elektrische scooter is werkelijk uniek en bespaart veel tijd en geld en is uw mobiele kantoor. Deze is wereldwijd alleen bij RDS te verkrijgen. Wij bezorgen wereldwijd.

Nieuw: De Z-Line heeft onboard Wi-Fi en GPS tracking systeem wanneer u collega’s rouleren per voertuig.

Elk voertuig kunnen wij wrappen of bestickeren in uw bedrijfskleuren. Levertijd enkele werkdagen.
Wanneer bent u verplicht elektrisch te gaan rijden? Valt uw gemeente ook onder de milieuzone van 2020? Bel ons vrijblijvend op en wees op tijd uw huidige voertuig bij ons in te ruilen.

———————————————————————————————————————————————————–

NIEUW: de MOVE Citycar: Het antwoord op de Biro, Polo, etc.  Vierwieler 45 en 80 km/h vanaf al € 9800,- incl. BTW. In cargo uitvoering de vervanger van de VW Caddy. 100% elektrisch.  Vraag een proefrit in uw stad aan!

 

Hieronder leggen we je uit wat de voordelen van een Gappy mobieltje is ten opzichte van alle andere.  Is een Gappy de beste smartphone die je kunt kopen? Goedkoper maar met meer garantie!

Wanneer je op zoek bent naar een Smartphone en je gaat Googelen dan zie je vaak sterk uiteenlopende prijzen voor exact hetzelfde toestel. Ondanks dat je zoekt naar een losse telefoon wordt je naar de goedkoopste prijzen gelokt maar blijkt het dat het gevonden toestel in combinatie met een abonnement is, of dat het om een buitenlands toestel gaat. Dit is natuurlijk best ondoorzichtig. RDS Together breekt deze misleiding en heeft GAPPY in het leven geroepen. Duidelijke scherpe prijzen en toestellen met de juiste garanties. Je staat niet meer voor verrassingen en ontvangt zekerheid en service.

Welkom bij GAPPY!


Wat is een GAPPY? Een GAPPY is het mobieltje met drie jaar zekerheid en service gebaseerd op een iPhone.
Wij selecteren de beste SmartPhones uit de markt en voegen dé ingrediënten toe die hem tot jóuw maatje, jóuw GAPPY maakt.
Drie jaar garantie, drie jaar totaal ontzorgt, drie jaar voordeel, iedereen Happy met zijn Gappy!

Een GAPPY is:

• In 3 kleuren verkrijgbaar
• In 3 maten, ‘Kleine GAP’, ‘My GAPPY’ en ‘Big GAPPY’
• Heeft 3 jaar garantie
• Met 3 x per jaar actieve ondersteuning
• In 3 stappen heb je je GAPPY in huis
• 3 tientjes goedkoper (gemiddeld op de winkelprijs)
• 3 tientjes introductiekorting
• In alle prijsklassen
• Een GAPPY is er met én zonder abonnement

 

De selectie GAPPY‘s:

De iOS GAPPY, de Android GAPPY, de GAPPY van de maand (HAPPY GAPPY), de budget GAP en je Sport GAPPY. Onze selectie GAPPY ‘s hebben standaard het iOS besturingssysteem maar naar wens  het Android besturingssysteem dus voor ieder een perfect passende GAPPY.

KIES JE MAAT, KLEUR EN BESTURINGSSYSTEEM EN BESTEL JOUW GAPPY DIRECT.

iOS

Je kunt je GAPPY kiezen in 3 kleuren
([S] zilver, [G] goud en [Z] zwart)

Je kunt je GAPPY kiezen in 3 formaten
([K] Kleine GAP [M] My GAPPYen [B} Big GAPPY

Je krijgt gratis 3 jaar garantie op je iOS GAPPY (o.b.v. de geselecteerde iPhone modellen: SE 32GB [1], 7 32GB [2] en 7 plus 32GB [3] )

Je Kleine GAP kost € ,- incl. BTW. Winkelprijs € 439,-.
My GAPPY komt op € ,- incl. BTW. Normale prijs € 690,-.
Big GAPPY komt op € ,- incl. BTW. Normale prijs € 816,-.

3 keer per jaar krijgt je onze nieuwsbrief met besparingstips en nieuwe instellingen voor je GAPPY, die zorgen voor een beter bereik en beter beheer, ook in het buitenland. Kortom de ondersteuning die jouw GAPPY uniek maakt!

In 3 stappen (de 3 B’s) heb je hem in huis: Bestel, Betaal en Bezorg!

Je besteld, de betaling wordt verwerkt, wij pakken jouw GAPPY met zorg in en bieden hem direct bij Postnl aan.
Je kiest simpel gezegd je kleur en je formaat.

Dus kies je voor een Big GAPPY in het zilver dan is jouw bestelcode S-B-3

De webshop komt snel online. Waarin u met Ideal kunt betalen.

Kies je bijvoorbeeld een Kleine GAP inclusief een Bookcase en een screenprotector dan is de besparing ten opzichte van de Apple store circa € 80,-, terwijl de Apple Store je minder ondersteuning biedt.

ANDROID GAPPY

Wil je je GAPPY op het Android besturingssysteem dan heb je vrijwel dezelfde opties;
Jouw Android GAPPY is er in 3 kleuren
([S] zilver, [G] goud en [Z] zwart)
Je kunt een GAPPY kiezen in 3 formaten

([K] Kleine GAP [M] My GAPPY en [B} Big GAPPY)
Je krijgt 1 jaar garantie op de Android-GAPPY ‘s maar wel 3 jaar ondersteuning
(o.b.v. de geselecteerde Android toestellen:

GAPPY Samsung A3 (A320) [4] (klein), GAPPY Samsung A5 (A520) [5] (normaal) of GAPPY Samsung S8+ 64GB [6] (groot)

In 3 stappen (de 3 B’s) heb je hem in huis Bestel, Betaal en Bezorg!

Je Kleine GAP kost € 199,- incl. BTW. Normaal € 249,-.
My GAPPY komt op € 299,- incl. BTW. Normaal € 335,-.
Big GAPPY komt op € 678,- incl. BTW. Normaal € 744,-.

Voorbeeld: Kies je voor een Android-
MY GAPPY in het goud dan is je bestelcode M-G-5

Je kunt jouw GAPPY nú al bestellen per mail op: gappymobiel@gmail.com

GAPPY van de maand noemen wij HAPPY GAPPY

Op basis van de iPhone X 64GB , 1 formaat, 2 kleuren en 3 jaar garantie. Zilver of spacegrey op voorraad vanaf € 1123,- incl. BTW.
Nu te bestellen, zeer snel leverbaar maar beperkt. Wij selecteren en ‘testen’ het toestel voordat wij hem uitleveren.

Uw HAPPY GAPPY is er in 2 kleuren
([S] zilver en [Z] zwart (kleur kan space grey zijn)

GAPPY van de maand is de iPhone X inclusief 3 jaar garantie vanaf € 928,-.ex BTW.
We luisteren naar jou! Heb je bijvoorbeeld behoefte aan een ‘Senioren GAPPY’ of een ‘Budget GAPPY’,
dan willen wij daar op inspringen. Mail ons jouw wens en wij gaan voor je aan de slag!

Op vele verzoek en na uitgebreide testen lanceren wij de:

Budget GAP

Gebaseerd op een Blaupunkt Android 7 toestel met de looks van een Iphone 7 gold maar zeer scherp geprijsd kost onze Budget GAP slechts € 150,-!

Wij bieden accessoires aan met 80% korting. Screen protectors, bumpers of bookcases zijn allen leverbaar.

Bestel jouw GAPPY op: gappymobiel@gmail.com

Sport actie

Nooit meer alleen trainen, je traint samen met je GAPPY.

3 maanden gratis sporten met je Sport GAPPY * (binnenkort verkrijgbaar)
* Sport GAPPY heeft jouw trainingsschema, jouw to-do list en specifieke apps onboard zodat je optimaal gemotiveerd blijft. In de nabije toekomst wordt hij interactief en motiveert jouw Sport GAPPY je persoonlijk! Sporten wordt leuk met je eigen GAPPY!

Kies je eigen GAPPY uit. Er is een GAPPY voor iedereen. Weet je nog niet welke? Dan geven wij je advies!

Reviews:

Binnenkort online!!

GAPPY [TM] is een onderdeel van RDSTogether.nl. Tevens kun je iedere GAPPY gebruiken in combinatie met elk abonnement en het huidige abonnement voordeliger via ons verlengen. Gemiddeld € 10,- per maand goedkoper. Mail jouw maandfactuur naar gappymobiel@gmail.com en ontvang binnen enkele werkdagen gepast advies terug.  Uit 200 abonnementen zoeken wij de beste voor je uit. Tasjes en screenprotectors hebben wij voor gemiddeld € 10,-.
GAPPY.nl streeft naar eerlijke handel en tarieven. Wij willen volledige transparantie bieden en alle tarieven zo helder mogelijk weergeven. Gappy web shop komt eraan! Wij kunnen ons aansluiten voor een Webshop Keurmerk die we moeten kopen maar geloven niet in gekochte registraties. Wij geloven in onze eigen GAPPY gebruikers, immers kun je van elkaar leren. Zijn er onduidelijkheden in onze communicatie meld het ons dan op: gappymobiel@gmail.com. Bedankt. Onze algemene voorwaarden zijn per email op te vragen.
Transparantie, eerlijkheid en scherpe tarieven
• RDS Together heeft als missie de klant te begeleiden in deze ondoorzichtige wereld.
• Klanten met 1 abonnement worden door RDS Together niet vergeten. Onze kracht gaat tot 200 aansluitingen.
• Transparantie, eerlijkheid en scherpe tarieven, dat is wat u krijgt bij RDS Together.