Telefonie assortiment

iPhone 13 , mini, pro en pro max leverbaar vanaf: € 699,- 

ook met 3 jaar pick-up & return garantie!

Klanten van RDS Together hoeven zich nooit zorgen te maken of ze wel het juiste abonnement hebben. Al 30 jaar lang vindt RDS Together voor u het beste mobiele- en vaste abonnement 

Voor particulieren vinden wij het best passend simonly abonnement en adviseren wij de beste telefoon. U hoeft niets te doen, wij zeggen uw huidige contact op met gratis nummerbehoud zodat u zich nooit druk hoeft te maken en altijd bereikbaar blijft, zoals het hoort. U hoeft de klantenservice niet te bellen, u stuurt een app naar RDS Together met uw vraag en wij lossen het veilig voor u op. Regelmatig uw oude telefoon inruilen is ook mogelijk, ongeacht de looptijd van het abonnement. De mogelijkheden zijn flexibeler dan u wellicht gewend bent.

Ondernemers genieten van de hoogste service mogelijk in Nederland en weten altijd waar ze aan toe zijn. Wij vinden het beste abonnement met of zonder telefoon en kijken we naar het totaalplaatje. Maatwerk in vaste en mobiele telefonie, VDSL en glasvezel voor uw bereikbaarheid, geheel onafhankelijk tegen de laagste kosten.

U hoeft zich geen zorgen te maken als u door RDS Together bediend wordt.  U kunt uw vaste telefonie zelfs vernieuwen zonder investering. Bel ons voor een vrijblijvende analyse.

RDS Together laat u volledige openheid in het verdienmodel zien zodat u weet waar u aan toe bent en u zich kunt blijven focussen op uw eigen werkzaamheden.

Wij leveren vele merken en hebben kennis van Yealink, Gigaset, Polycom, DECT- & Wi-Fi systemen etc.

RDS Together ontzorgt uw zoektocht naar de best passende propositie!

btn_naarprijsopgave

• Op basis van uw huidige maandfactuur zoeken wij het beste abonnement voor u uit. Heeft u een toestelwens dan nemen wij die mee in de aanbieding. Wij hebben uw einddatum huidig contract nodig evenals uw totaal aantal verbruikte minuten en MB’s.

btn_naarprijsopgave

• Wij kunnen uw kosten direct verlagen na het inzien van uw facturen, voor zowel vast, mobiel als zakelijk.

btn_naar360scan

U krijgt gepast advies terug na 3 werkdagen.

• RDS Together streeft ernaar alle kleine letters en verborgen tarieven aan u inzichtelijk te maken in uw aanbieding.
• RDS Together zoekt altijd de beste verhouding van kwaliteit en prijs.
• RDS Together is niet aansprakelijk op welke manier dan ook op het gebied van netwerkgerelateerde klachten betreffende dekking of storingen. Vanzelfsprekend helpen wij u bij uw probleem.
• RDS Together verwijst u naar de algemene voorwaarden te vinden op de website van het netwerk.

Verbindt in tijd van afstand
• RDS Together & Gappy.nl hebben als missie de bereikbaarheid & duurzaamheid te vergroten op gebied van communicatie & mobiliteit. Onze kennis en ervaring is in de laatste drie decennia gegroeid tot het organiseren van de beste werkplekomgeving. Zowel de vaste als mobiele werkplek wordt met telecom, elektrisch vervoer, energie & vitaliteit de fijnste mogelijk.
• Klanten met 1 werknemer worden door RDS Together niet vergeten. Onze kracht gaat tot 300 personeelsleden.
• Transparantie en een optimaal functionerende omgeving , dat is wat u krijgt bij RDS Together. • Gappy verbindt in tijd van afstand