Wie zijn wij?

rdsmobiel-img_b

 RDS Together

Wie zijn wij?

Na 25 jaar bereikbaarheidsadvies gegeven te hebben op gebied van communicatie onder de naam RDS Together zag Rob de Swart zo’n vier jaar geleden de behoefte ontstaan naar duurzaam efficiënt vervoer. Met name in compacte electrische modellen. Beide gebieden hebben te maken met verbinding en voor vele zelfs als de ‘eerste levensbehoeften’, dus de combinatie was geboren.

Onze adviseurs nemen zowel uw communicatie als mobiliteit onder de loep wat een serieuze besparing op kan leveren die in deze tijd hard nodig kan zijn.

U kunt bij ons terecht voor VOIP omgevingen, mobiele telefonie, vast- en mobiele werkplek omgevingen en voor 30 % besparing van uw wagenpark. Wij optimaliseren de energie van bedrijven en zorgen voor minder verloop en meer productiviteit.

Eén specifiek voertuig, de tweepersoons trike lost de meeste dagelijkse problematieken op: Geen files, wegenbelasting, parkeerkosten, hoog onderhoud, hoge bijtelling, brandstof, Co2 uitstoot etc.

Omdat de meeste ongelukken gebeuren tijdens het bellen voorziet RDS het genoemde Gappy voertuig van carkit en Gappy smartphone zodat een Gappy bestuurder veilig op pad gaat en een hoop extra kan besparen. Een Gappy is je vriendje, je allesje, voorziet vaak in een eerste levens-behoefte, je kunt niet zonder…

Het voertuig hebben we doorontwikkeld en steeds meer mensen ontdekken de voordelen!

Vraag een vrijblijvende berekening aan voor wat een Gappy voertuig en/of smartphone voor u kan opleveren.

Wie of wat  is een Gappy ?

Onze Gappy specialisten selecteren een product die u verbindt in tijd van afstand.

Het product heeft minimaal drie jaar garantie en geeft u meer voordeel.Welkom bij de Gappy  lifestyle!

Op gebied van mobiliteit bieden wij een scootmobiel-scooter aan  die voor veel consumenten én bedrijven dé oplossing geeft voor slim en duurzaam vervoer in de regio. Een Gappy  scootmobiel-scooter geeft altijd meer zekerheid en veiligheid.

Wij werken met dealers in elke regio om landelijke dekking te garanderen. Pechhulp, ophaal- en brengservice staat altijd voor u paraat.

Gappy verbindt in tijd van afstand

Gappy business, happy business

 

Gappy Development Holland

Poortland 66,

Amsterdam

0299 975 312

Gappymobiel@gmail.com

 

Verbinding:

Wij kijken naar de optimalisatie van bereikbaarheid en veiligheid maar ook naar het welzijn van de gebruiker.

Niet alleen wordt de iPhone bij een mankement thuis opgehaald maar de kostenbesparing op telefonie is ook altijd een prettig gegeven in deze tijd. Onze klanten betalen gemiddeld € 100,- per jaar minder voor hetzelfde abonnement met hetzelfde abonnement. We hebben hier zo’n 30 jaar ervaring in huis.

De klant krijgt de beste verbinding voor de communicatie én op regionaal vervoer.

De scootmobiel is voorzien van carkit, verwarming, loveseat, loopt 45km/h en remt binnen drie meter altijd. Omdat 80% van de ongelukken tijdens het bellen gebeuren is een carkit wel zo veilig natuurlijk.

Hij is er ook als scooter met AM rijbewijs en dan loopt tie 46km/h.

Ze mogen beide op de stoep geparkeerd worden (L2e klasse) en zijn geschikt voor regionale verplaatsing tot 35km omtrek. De actieradius is tot 250km. Het verschil is dat de scootmobiel op de stoep mag rijden en de verzekering stijgt dan van € 10,- naar € 33,- per maand gemiddeld.

Wij hebben exclusiviteit voor de Benelux voor het voertuig.

Welzijn:

RDS Together zet zich in voor de welzijn van de klant. De juiste begeleiding voor het voertuig, het telefonie abonnement wat bij de gebruiker past, maar ook kunnen wij de gezondheid verbeteren.

Veel mensen hebben gezondheidsproblemen; migraine, artrose, vitamine gebrek. Door middel van onze medisch erkende holistische behandelingen geniet 50% van de klanten minder pijn al na twee weken! We praten hier over frequentie therapie.

Wij bieden onze services altijd vrijblijvend aan. De verschillende onderdelen mogen ook separaat worden gekozen. De scootmobiel zonder carkit, een smartphone zonder abonnement advies of een gezonde behandeling.

Speciaal bericht: Bezorging ivm Corona

De kleine ondernemer wordt gered

Wij verzorgen de voertuigen voor de landelijke bezorgdienst ‘360shopping’. Deze dienst red de kleine ondernemer die er een bezorger ‘bij’ krijgt. Elk product uit de App wordt binnen 1 uur bezorgt, ongeacht de branche. Drie producten, geen bezorgkosten. U besteld vanuit de App, kiest een broodje kip, een gitaar en een bosje bloemen en u pakt dit zelf uit het kluisje van de wagen!

Decennia lang verzorgen wij de beste werkplek leefomgeving vanuit de communicatie hoek met voornamelijk telefonie. Sinds enige periode vullen wij deze aan met de mobiele werkplek als mobiel kantoor. Hierdoor bieden wij als eerste ter wereld een duurzame werkplek waar u zich dan ook bevind. De werknemer ervaart een prettige omgeving vol vitaliteit of hij of zij nu thuis werkt, op kantoor of op een brug ergens in het bos.

Vitaliteit

Niet alleen op gebied van communicatie en vervoer krijgt u van ons het beste maar wij zorgen ook voor uw gezondheid of de gezondheid van uw personeel.

Onze specialisten kunnen chronische ziekten bestrijden op basis van frequentiebehandelingen. Migraine, krampen, artrose etc. etc. wordt aangepakt. Het immuunsysteem krijgt een boost.

Veel behandelingen kosten slechts een half uur en u blijft vitaal. Deze manier van behandelen is medisch erkend! We kunnen toetsen welke voedingstoffen uw lichaam nodig heeft en uw dna op peil houd. Eet u bijvoorbeeld spinazie dan kunnen wij toetsen welke stoffen er worden opgenomen en of u extra moet aanvullen. Heeft u reguliere ondersteuning nodig dan kunt u in de vorm van een maandelijks abonnement de ondersteuning krijgen. Wij hebben ook health horloges hiervoor met Apps. 50% van de behandelde personen heeft binnen 2 weken positief resultaat. U slaapt beter, heeft meer energie met de healing!

Together

Begonnen als RDS Mobiel maar omdat steeds meer technieken migreren zijn we getransformeerd naar RDS Together. RDS Together breng bereikbaarheid samen 

Onze partners  voorzien in duurzame producten. Wij hebben de handen in een geslagen om tot onze te komen; Het tweepersoons duurzaamste vervoersmiddel voor de regio! Naar eigen wens in te richten compleet met wifi, carkit, smartphone, vast nummer en abonnement advies, elektromotor, verwarming, rolkooi etc. etc. Zie op de pagina voor een complete indruk.

Missie

Naar de behoefte van de klant vinden wij de beste telefonieprovider en type voertuig.

Omdat wij met de laagste kosten werken kunnen wij altijd meer geven dan u elders kunt vinden. Als u het ons gunt dan krijgt u het beste van het beste voor de prijs die u wilt betalen.

Service

Wij bedienen onze klanten van A tot Z zodat zij op hun beurt totaal ontzorgt worden. Opzeggingen, nummerbehoud, verlengen, ondersteuning in hardware, factuuranalyses tot complete Sla’s is ons niet vreemd. Immers is het belangrijk dat u zich kunt focussen op uw business en dat wij uw bereikbaarheid blijven waarborgen. Tussentijdse wisselingen van abonnementen of bundels is vanzelfsprekend, ondanks de looptijd, wij gaan door het vuur voor u.

Gratis scan

Zowel voor de mobiele- als vaste telefonie en dataverbindingen geven wij ieder kwartaal onafhankelijk advies.
Deze zogenaamde unieke 360 graden scan zorgt voor een directe besparing ongeacht de looptijd van een contract of type provider en is voor het MKB kosteloos. Op deze wijze betaalt u gedurende contracttermijn nooit te veel immers heeft u altijd de beste passende tarieven.

Onafhankelijk

Wij bieden u alle providers, abonnementen en toestellen aan met méér korting en méér service. Kunt u verlengen dan ontvangt u een verlengingsaanbieding met de beste en goedkoopste deal, u mag zelf kiezen bij ons.
Wij ondersteunen u 24/7 en hebben zo’n 70 professionals voor u klaar staan. Op alle niveaus zetten wij de beste specialisten in. Mocht het uitkomen dat een provider bij u het beste past maar die wij niét leveren dan adviseren wij u de verschillen en kiest u zelf waar u het beste gevoel bij heeft. Wij vergelijken alle duurzame vervoersmiddelen voor u.

Besparen

Wilt u direct weten of u onnodig teveel betaald of bent u toe aan een nieuwe aanbieding? Mail ons dan een gemiddelde maandfactuur met de totalen aan MB’s en belminuten en uw startdatum van uw contract. Betreft vaste telefonie kunt u uw tweemaandelijkse factuur overleggen.
U ontvangt dan binnen 3 werkdagen opmaat advies terug, geheel vrijblijvend.

Info@rdstogether.nl

Bedankt.

Rob de Swart

Uw adviseur

Wij spelen open kaart en vertellen u de geheimen van de branche zodat u weet waar u aan toe bent en recht op heeft.

Een bezoekafspraak zal u een completer beeld geven van onze klantgerichtheid en expertises

Bij ons kunt u goedkoper uw KPN, Vodafone of T-Mobile abonnement verlengen! Bovenop onze hoge kortingen hebben wij ook de landelijke netwerkacties en bieden toestellen tot € 70,- goedkoper aan.

Dus hetzelfde abonnement en toestel bij ons goedkoper! Betaald u nu € 52,- per maand? Via ons kan dat € 40,- worden. Dat is per contracttermijn een besparing van € 288,-. Inclusief telefoon kan de besparing oplopen tot € 400,-!

RDS realiseert voor het MKB forse besparingen maar ook voor grote bedrijven en particulieren. Tot 50 aansluitingen is ons advies kosteloos!

Hoe is RDS Together ontstaan?

Vanaf de eerste GSM telefoon in Nederland is Rob de Swart actief in deze markt. Al zo’n 25 jaar wordt er door Rob onderscheidend specialistisch advies gegeven en heeft hij een aantal van de bekende grote winkelketens helpen opstarten. In 2001 lanceerde Rob met zijn team het ‘gratis onderling bellen’ in Nederland. Dit maakt het dat RDS de ervaring en kennis bezit waar onze klanten ten volle van profiteren.
Rob de Swart heeft RDS Together en RDS Vast in het leven geroepen, dè service partij die tussen de netwerken en de klant volledige transparantie biedt, wat zeer exclusief in deze markt te noemen is. Onze klanten voelen zich nooit bedonderd en weten waar ze aan toe zijn, elke maand, elk jaar.

Wat verwacht RDS Together van de klant?

RDS Together verwacht van de klant elke vier maanden een kopie factuur of de inlogcodes, waarmee wij onze 360 graden scan kunnen uitvoeren. Hierop ontvangt de klant advies om nog efficiënter om te gaan met haar omgeving. Dit in de vorm van tips, trucs of een bundel- aanpassing in overleg.
RDS Together geeft als extra service een fee voor het aanbrengen van nieuwe klanten. RDS Together biedt u de mogelijkheid om uw toestel in te ruilen. RDS Together wenst u een onbezorgde telefonie omgeving!

Transparant en overzichtelijk

Samen werken met mensen waar u van op aan kunt en weten waar u aan toe bent wanneer u iets afspreekt. Dat zijn twee zeer belangrijke kernwaarden van RDS Together. Geen ingewikkelde voorwaarden of onduidelijke verbintenissen. Uw facturen zijn altijd online inzichtelijk en duidelijk uitgesplitst. Transparantie in gemaakte afspraken en verantwoordelijkheidsgevoel, dat is waar u op kunt rekenen wanneer u een dienst afneemt van RDS Together.

Verbindt in tijd van afstand
• RDS Together & Gappy.nl hebben als missie de bereikbaarheid & duurzaamheid te vergroten op gebied van communicatie & mobiliteit. Onze kennis en ervaring is in de laatste drie decennia gegroeid tot het organiseren van de beste werkplekomgeving. Zowel de vaste als mobiele werkplek wordt met telecom, elektrisch vervoer, energie & vitaliteit de fijnste mogelijk.
• Klanten met 1 werknemer worden door RDS Together niet vergeten. Onze kracht gaat tot 300 personeelsleden.
• Transparantie en een optimaal functionerende omgeving , dat is wat u krijgt bij RDS Together. • Gappy verbindt in tijd van afstand