Wie is RDS Together

  1. rdsmobiel-img_b

 

 

 

 

 

 

 

RDS Together optimaliseert de bereikbaarheid in mobiliteit & communicatie.

Decennia lang verzorgen wij de beste werkomgeving vanuit de telefonie die wij sinds enige periode aanvullen met duurzaamvervoer voor zowel de mobiele  als de vaste werkplek. De werkplek wordt duurzaam en de werknemer ervaart een prettige omgeving vol vitaliteit.

Together

Begonnen als RDS Mobiel maar omdat steeds meer technieken migreren zijn we getransformeerd naar RDS Together. RDS Together breng bereikbaarheid samen 

MOVE BV voorziet als familiebedrijf in duurzaam vervoer die voor iedereen toegankelijk is en wij hebben de handen in een geslagen om tot onze Gappy’s te komen; Het veiligste vervoersmiddel voor de regio! Compleet met wifi, carkit, smartphone, vastnummer en abonnement advies, elektromotor, verwarming, rolkooi etc. etc. Zie op de Gappy pagina voor een complete indruk.

Missie

Naar de behoefte van de klant vinden wij de beste telefonieprovider en type voertuig.

Omdat wij met de laagste kosten werken kunnen wij altijd meer geven dan u elders kunt vinden. Als u het ons gunt dan krijgt u het beste van het beste voor de prijs die u wilt betalen.

Service

Wij bedienen onze klanten van A tot Z zodat zij op hun beurt totaal ontzorgt worden. Opzeggingen, nummerbehoud, verlengen, ondersteuning in hardware, factuuranalyses tot complete Sla’s is ons niet vreemd. Immers is het belangrijk dat u zich kunt focussen op uw business en dat wij uw bereikbaarheid blijven waarborgen. Tussentijdse wisselingen van abonnementen of bundels is vanzelfsprekend, ondanks de looptijd, wij gaan door het vuur voor u.

Gratis scan

Zowel voor de mobiele- als vaste telefonie en dataverbindingen geven wij ieder kwartaal onafhankelijk advies.
Deze zogenaamde unieke 360 graden scan zorgt voor een directe besparing ongeacht de looptijd van een contract of type provider en is voor het MKB kosteloos. Op deze wijze betaalt u gedurende contracttermijn nooit te veel immers heeft u altijd de beste passende tarieven.

Onafhankelijk

Wij bieden u alle providers, abonnementen en toestellen aan met méér korting en méér service. Kunt u verlengen dan ontvangt u een verlengingsaanbieding met de beste en goedkoopste deal, u mag zelf kiezen bij ons.
Wij ondersteunen u 24/7 en hebben zo’n 70 professionals voor u klaar staan. Op alle niveaus zetten wij de beste specialisten in. Mocht het uitkomen dat een provider bij u het beste past maar die wij niét leveren dan adviseren wij u de verschillen en kiest u zelf waar u het beste gevoel bij heeft. Wij vergelijken alle duurzame vervoersmiddelen voor u.

Besparen

Wilt u direct weten of u onnodig teveel betaald of bent u toe aan een nieuwe aanbieding? Mail ons dan een gemiddelde maandfactuur met de totalen aan MB’s en belminuten en uw startdatum van uw contract. Betreft vaste telefonie kunt u uw tweemaandelijkse factuur overleggen.
U ontvangt dan binnen 3 werkdagen opmaat advies terug, geheel vrijblijvend.

Info@rdstogether.nl

Bedankt.

 

Rob de Swart

Uw adviseur

 

 

 

Voorbeeld mobielabonnement:

Aanbieding:
Onbeperkt bellen (600min max, kleine letters…)
2000 MB data (4G 12Mbps, 1mnd houdbaar en niet te delen met andere gebruikers
Maandbedrag vanaf € 54,00
Aansluitkosten € 40,00

Aanbieding RDS:

Onbeperkt bellen (12000minuten, heel Europa, KPN netwerk)
2000 MB data (4G 40Mbps, 3 mnd houdbaar en te delen met collega’s en familie)
Maandbedrag € 39,00 all in (!)
Geen aansluitkosten.

U krijgt meer maar bespaart zomaar € 400,00 per nummer.

—-

Voorbeeld vaste telefonie voor een administratiekantoor met 5 werkplekken:

Aanbieding collega’s:

€ 5,- per gebruiker
€ 20- voor 4 gelijktijdige gesprekken
€ 10,- onbeperkt nationaal bellen
€ 25,- PBX centrale
€ 1,- per telefoonnummer, totaal 2 nrs
€ 50,- dataverbinding
Totale maandelijkse kosten: € 173,00

Aanbieding RDS:

€ 6,- per gebruiker
€ 10,- onbeperkt bellen nationaal
€ 4,- per gebruiker service kosten
€ 40,- dataverbinding

Totale maandelijkse kosten: € 140,-.

—-

Wij spelen open kaart en vertellen u de geheimen van de branche zodat u weet waar u aan toe bent en recht op heeft.

Een bezoekafspraak zal u een completer beeld geven van onze klantgerichtheid en expertises

Bij ons kunt u goedkoper uw KPN, Vodafone of T-Mobile abonnement verlengen! Bovenop onze hoge kortingen hebben wij ook de landelijke netwerkacties en bieden toestellen tot € 70,- goedkoper aan.

Dus hetzelfde abonnement en toestel bij ons goedkoper! Betaald u nu € 52,- per maand? Via ons kan dat € 40,- worden. Dat is per contracttermijn een besparing van € 288,-. Inclusief telefoon kan de besparing oplopen tot € 400,-!

RDS realiseert voor het MKB forse besparingen maar ook voor grote bedrijven en particulieren. Tot 50 aansluitingen is ons advies kosteloos!

Hoe is RDS Together ontstaan?

Vanaf de eerste GSM telefoon in Nederland is Rob de Swart actief in deze markt. Al zo’n 25 jaar wordt er door Rob onderscheidend specialistisch advies gegeven en heeft hij een aantal van de bekende grote winkelketens helpen opstarten. In 2001 lanceerde Rob met zijn team het ‘gratis onderling bellen’ in Nederland. Dit maakt het dat RDS de ervaring en kennis bezit waar onze klanten ten volle van profiteren.
Rob de Swart heeft RDS Together en RDS Vast in het leven geroepen, dè service partij die tussen de netwerken en de klant volledige transparantie biedt, wat zeer exclusief in deze markt te noemen is. Onze klanten voelen zich nooit bedonderd en weten waar ze aan toe zijn, elke maand, elk jaar.

Wat verwacht RDS Together van de klant?

RDS Together verwacht van de klant elke vier maanden een kopie factuur of de inlogcodes, waarmee wij onze 360 graden scan kunnen uitvoeren. Hierop ontvangt de klant advies om nog efficiënter om te gaan met haar omgeving. Dit in de vorm van tips, trucs of een bundel- aanpassing in overleg.
RDS Together geeft als extra service een fee voor het aanbrengen van nieuwe klanten. RDS Together biedt u de mogelijkheid om uw toestel in te ruilen. RDS Together wenst u een onbezorgde telefonie omgeving!

Transparant en overzichtelijk

Samen werken met mensen waar u van op aan kunt en weten waar u aan toe bent wanneer u iets afspreekt. Dat zijn twee zeer belangrijke kernwaarden van RDS Together. Geen ingewikkelde voorwaarden of onduidelijke verbintenissen. Uw facturen zijn altijd online inzichtelijk en duidelijk uitgesplitst. Transparantie in gemaakte afspraken en verantwoordelijkheidsgevoel, dat is waar u op kunt rekenen wanneer u een dienst afneemt van RDS Together.

De beste werkplek ter wereld
• RDS Together heeft als missie de bereikbaarheid en duurzaamheid te vergroten op gebied van communicatie & mobiliteit. Onze kennis en ervaring is in de laatste drie decennia gegroeid tot het organiseren van de beste werkplekomgeving. Zowel de vaste als mobiele werkplek wordt met telecom, elektrisch vervoer, inrichting, welzijn & vitaliteit van de mens de beste ter wereld.
• Klanten met 1 werknemer worden door RDS Together niet vergeten. Onze kracht gaat tot 300 personeelsleden.
• Transparantie en een optimaal functionerende omgeving , dat is wat u krijgt bij RDS Together.