Gappy B-Line Business auto-leasescooter

Welkom bij de Business-Line!  

Weg met de dure lease auto, openbaarvervoerskosten, parkeerkosten en vaarwel files!

De  “B” hebben de ingenieurs in eigen beheer doorontwikkeld speciaal voor de zakelijke markt.

Waarom onboard Wi-Fi op de B-Line?

Klanten gebruiken hem als pendeltaxi tussen twee vestigingen. Werknemers van bedrijven maar ook winkels wisselen van werkplek en kunnen tijdens het reizen volledig meedraaien in het interne netwerk. De werknemer wordt automatisch ingelogd als hij in de ‘B’ plaatsneemt inclusief het vaste telefoonnummer.

Een product of dienst die onderhanden is genomen door het Gappy team krijgt maar liefst drie jaar garantie en ontzorging op gebied van bereikbaarheid.

Deze zakelijke biedt u maximaal profijt van e-mobiliteit en werkplek binnen 35 kilometer woon-werk/-werkplekverkeer, volledig duurzaam en maximaal vitaal en gelukkig en dus productief personeel. Het voertuig vervangt de pendeltaxi tussen kantoren en bespaart op OV kosten en tijd. De zult u op carpool plaatsen, treinstations en verhuurstations vinden, vanaf 15 cent per minuut of voor slechts € 5200,-. Hij loopt circa 48 km/h in 6 seconden. Actieradius tot 200 km/h.**

Wist u dat 1 op de 7 werknemers ziek is? En dat dit meer dan 2 miljard per jaar kost? Onze adviseurs passen onderdelen van de Feng Shui methode toe die uw omgeving optimaliseert. Minder verzuim, sneller kwaliteit, gezonder bedrijf en beter bereikbaar.  De B wordt voorzien met onboard Wi-Fi, vast telefoonnummer, verwarming bluetooth-/carkit en een gesprek met onze vitaliteitscoaches. U kunt onze ‘B’ zelf samenstellen naar gelang uw bedrijfsprocessen.

Wat betekent een verbeterde werkplek voor uw organisatie? Andere kleuren, beter licht op uw bureau. Een comfortabelere headset, een vast nummer, ook al bent u onderweg, zuurstof gevende planten. Vraag hoe wij u kunnen helpen! Wij produceren elektrische voertuigen, geven onafhankelijk telefonie advies en vergelijken uw huidige omgeving met een vrijblijvende offerte.

Bel: 06-36165357 om er eentje te bestellen! Dealer worden? Zoekt u een job? U bent welkom!

 

** standaard actieradius 100Km/h. Extra lithium pakket 100km/h erbij.

Wist u dat de gemiddelde snelheid van een auto op 32km/h ligt? Onze ‘B’ zit op 41km/h.

De B-Line is uitstekend op z’n plaats in de landelijke gebieden:

Verbindt in tijd van afstand
• RDS Together & Gappy.nl hebben als missie de bereikbaarheid & duurzaamheid te vergroten op gebied van communicatie & mobiliteit. Onze kennis en ervaring is in de laatste drie decennia gegroeid tot het organiseren van de beste werkplekomgeving. Zowel de vaste als mobiele werkplek wordt met telecom, elektrisch vervoer, energie & vitaliteit de fijnste mogelijk.
• Klanten met 1 werknemer worden door RDS Together niet vergeten. Onze kracht gaat tot 300 personeelsleden.
• Transparantie en een optimaal functionerende omgeving , dat is wat u krijgt bij RDS Together. • Gappy verbindt in tijd van afstand