Gappy Z-Line zakelijke auto-leasescooter

Welkom bij de MOVE Z-Line! Alias de  ‘Z’ electric.

Aktie!  Have you Zeen the Z? Spot the ‘Z’ when it’s driving* and win a JBL sound box! Mail your picture to: Info@.nl.

Weg met de dure lease auto, openbaarvervoerskosten, parkeerkosten en vaarwel files!

De Move “Z” hebben de ingenieurs in eigen beheer doorontwikkeld speciaal voor de zakelijke markt.

Waarom onboard Wi-Fi op de Z-Line?

Klanten gebruiken hem als pendeltaxi tussen twee vestigingen. Werknemers van bedrijven maar ook winkels wisselen van werkplek en kunnen tijdens het reizen volledig meedraaien in het interne netwerk. De werknemer wordt automatisch ingelogd als hij in de ‘Z’ plaatsneemt inclusief het vaste telefoonnummer.

Een product of dienst die onderhanden is genomen door het Gappy team krijgt maar liefst drie jaar garantie en ontzorging op gebied van bereikbaarheid.

Deze zakelijke  biedt u maximaal profijt van e-mobiliteit en werkplek binnen 35 kilometer woon-werk/-werkplekverkeer, volledig duurzaam en maximaal vitaal en gelukkig en dus productief personeel. Het voertuig vervangt de pendeltaxi tussen kantoren en bespaart op OV kosten en tijd. De Z zult u op carpool plaatsen, treinstations en verhuurstations vinden, vanaf 15 cent per minuut of voor slechts € 4800,-. Hij loopt circa 49 km/h in 6 seconden. Actieradius tot 200 km/h.**

Wist u dat 1 op de 7 werknemers ziek is? En dat dit meer dan 2 miljard per jaar kost? Onze adviseurs passen onderdelen van de Feng Shui methode toe die uw omgeving optimaliseert. Minder verzuim, sneller kwaliteit, gezonder bedrijf en beter bereikbaar.  De Z wordt voorzien met onboard Wi-Fi, vast telefoonnummer, verwarming bluetooth-/carkit en een gesprek met onze vitaliteitscoaches. U kunt onze ‘Z’ zelf samenstellen naar gelang uw bedrijfsprocessen.

Wat betekent een verbeterde werkplek voor uw organisatie? Andere kleuren, beter licht op uw bureau. Een comfortabelere headset, een vast nummer, ook al bent u onderweg, zuurstof gevende planten. Vraag hoe wij u kunnen helpen! Wij produceren elektrische voertuigen, geven onafhankelijk telefonie advies en vergelijken uw huidige omgeving met een vrijblijvende offerte.

Bel: 0299 795 312 om er eentje te bestellen! Dealer worden? Zoekt u een job? U bent welkom!

*Aktie  maak een foto van de ‘Z’ wanneer hij rijdt (!) ontvangt elke 10e foto een JBL sound box cadeau!  Foto’s van geparkeerde ‘Z’ tellen niet mee. Aktie is  tot 1 juli geldig, zolang de voorraad strekt. Wijzigingen onder voorbehoud. Hoe herkend u de ‘Z’? Onder andere aan de onboard carkit, gps & wifi.

** standaard actieradius 100Km/h. Extra uitneembare lithium pakket 200km/h erbij.

Wist u dat de gemiddelde snelheid van een auto op 32km/h ligt? Onze ‘Z’ zit op 41km/h.

De Z is uitstekend op z’n plaats in de landelijke gebieden:

De beste werkplek ter wereld
• RDS Together heeft als missie de bereikbaarheid en duurzaamheid te vergroten op gebied van communicatie & mobiliteit. Onze kennis en ervaring is in de laatste drie decennia gegroeid tot het organiseren van de beste werkplekomgeving. Zowel de vaste als mobiele werkplek wordt met telecom, elektrisch vervoer, inrichting, welzijn & vitaliteit van de mens de beste ter wereld.
• Klanten met 1 werknemer worden door RDS Together niet vergeten. Onze kracht gaat tot 300 personeelsleden.
• Transparantie en een optimaal functionerende omgeving , dat is wat u krijgt bij RDS Together.